+389 (0)71 280 111 24/7

Возен Парк

15310966_10207570746577978_64484406_o

Iveco Daily

Карактеристики:

    Носивост: 2800kg, 5m

    Патници: 6 + возач

    Климатизирано

 

Volvo 6×2

Карактеристики:

    Носивост: 15 000kg, 7.5m

    Патници: 1 + возач

    Климатизиранo

 

Citroen Jumper

Карактеристики:

    Носивост: 1700kg, 4.5m

    Патници: 2 + возач

    Климатизирано

 

Mitsubishi L200

Карактеристики:

    Носивост: 2300kg, приколка: Stema

    Патници: 4 + возач

    Климатизирано

 

15321530_10207570836700231_1270066349_o

Iveco Daily

Карактеристики:

    Носивост: 2000kg

    Патници: 2 + возач

 

шлеп служба

Mercedes Benz

Карактеристики:

    Носивост: 8000kg, 7m

    Патници: 2 + возач

 

vlecna sluzba

Volvo E5

Карактеристики:

    Носивост: 25 000kg, 13.6m