возен парк

Iveco Daily

Карактеристики

 Носивост: 2800kg, 5m

Патници: 6 + возач

Климатизирано

Volvo 6x2

Карактеристики

Носивост: 15 000kg, 7.5m

Патници: 1 + возач

Климатизиранo

Citroen Jumper

Карактеристики

 Носивост: 2800kg, 5m

Патници: 6 + возач

Климатизирано

Mitsubishi L200

Карактеристики

Носивост: 2300kg, приколка: Stema 

Патници: 4 + возач

Климатизирано

Range Rover Sport

Карактеристики

Носивост: 2 возила, max: 3500kg

Патници: 4 + возач

Климатизирано

Fiat Panda

Сервисно возило за помош на пат

Marbo Transport Logo