+389 (0)71 280 111 24/7

Потребни документи

За вршење на транспорт на возило потребни се следните документи:
  • Сообраќајна дозвола
  • Доколку возилото се транспортира надвор од Македонија потребен е зелен картон
  • Доколку не е присутен сопственикот на возилото потребно е полномоштво за извршување на транспорт
  • Доколку возилото е оштетено во сообраќајна незгода потребен е полициски записник