За марбо транспорт

За нас

Зошто да ги изберете нашите услуги?

  • Сите возила се со лиценца, фискална каса и клима,
  • Специјална најмодерна надоградба за транспрот,
  • Модерни, брзи и безбедни камиони со еуро 5 стандард,
  • Пристапни цени,
  • Достапни 24/7 – 365 дена во годината,
  • Можност за плаќање на фактура,
  • Можност за резервација на термин за транспорт.
Slep Sluzba Marbo Kumanovo
Marbo Transport Logo