+389 (0)71 280 111 24/7

За Нас

Добредојдовте на веб страната на Шлеп служба Марбо. Ние сме компанија со долгогодишно искуство која Ви ги нуди следните услуги:
– Tранспорт на патнички и товарни возила во МК и странство.

– Релокација – нерегистрирани возила.   

– Транспорт на земјоделска и градежна механизација – трактори,комбајни, моторцикли, комбиња и се друго.

– Обезбедена затворена гаража за возила кои можат да бидат оставени на чување.

Зошто да ги изберете нашите услуги?

  • Сите возила се со лиценца, фискална каса и клима,
  • Специјална најмодерна надоградба за транспрот,
  • Модерни, брзи и безбедни камиони со еуро 5 стандард,
  • Пристапни цени,
  • Достапни 24/7 – 365 дена во годината,
  • Можност за плаќање на фактура,
  • Можност за резервација на термин за транспорт,

За повеќе информации можете да не контактирате на нашиот тел. број: 00389(0)71280111