+389 (0)71 280 111 24/7

Влечна Шлеп Служба Марбо Куманово

Без разлика на типот на Вашето возило и без разлика на Вашата дестинација, нашата влечна флота ќе ги задоволи Вашите потреби.

За Нас

Добредојдовте на веб страната на Шлеп служба Марбо. Ние сме компанија со долгогодишно искуство која Ви ги нуди следните услуги: – Tранспорт на патнички и товарни возила во МК и […]

Возен Парк

Iveco Daily Карактеристики:     Носивост: 2800kg, 5m     Патници: 6 + возач     Климатизирано   Volvo 6×2 Карактеристики:     Носивост: 15 000kg, 7.5m     Патници: […]

Потребни документи

За вршење на транспорт на возило потребни се следните документи: Сообраќајна дозвола Доколку возилото се транспортира надвор од Македонија потребен е зелен картон Доколку не е присутен сопственикот на возилото […]