+389 (0)71 280 111 24/7

Возен Парк

15310966_10207570746577978_64484406_o

Iveco Daily

Карактеристики:

 • Носивост: 2800kg, 5m
 • Патници: 6 + возач
 • Климатизирано

 

Volvo 6×2

Карактеристики:

 • Носивост: 15 000kg, 7.5m
 • Патници: 1 + возач
 • Климатизирано

 

Mitsubishi L200

Карактеристики:

 • Носивост: 2300kg, приколка: Stema
 • Патници: 4 + возач
 • Климатизирано

 

15321530_10207570836700231_1270066349_o

Iveco Daily

Карактеристики:

 • Носивост: 2000kg
 • Патници: 2 + возач

шлеп служба

Mercedes Benz

Карактеристики:

 • Носивост: 8000kg, 7m
 • Патници: 2 + возач

vlecna sluzba

Volvo E5

Карактеристики:

 • Носивост: 25 000kg, 13.6m